+

3 gode råd når du skal starte en hjemmeside op

At starte en hjemmeside op kan, hvis man ikke helt har styr på, hvad man laver, hurtigt virke uoverskueligt og enormt kompliceret. Det er det sådan set også, og hvis man skal sætte sig rigtig godt ind i det, kræver det, at man er klar på teknisk viden. Hvis ikke, kan du herunder finde tre gode råd til, hvordan du lettest starter en hjemmeside op.

Vælg det rette webhotel til dine behov

Webhotellet er nødvendigt for at kunne have en hjemmeside online. Her findes der mange forskellige løsninger, og det kommer meget an på dine behov, i forhold til hvilket et, du bør vælge. Når du skal vælge et webhotel, er det derfor en god idé at sammenligne de forskellige muligheder.

Optimer alle dine billeder

Du tænker helt sikkert, at der skal nogle billeder på din hjemmeside. Måske kommer du også løbende til at lægge billeder op. Her er det vigtigt, at de altid er optimeret, så de fremstår i god kvalitet, uden at lægge din hjemmeside nu. Du kan heldigvis få hjælp til dette via forskellige programmer, og bare hav som tommelfingerregel, at du aldrig må lægge et billede op i fuld størrelse – det er aldrig en god idé.

Vær sikker på at hjemmesiden ikke er for tungt eller fylder for meget

I forhold til forrige punkt er billeder noget af det, der kan gøre en hjemmeside ekstremt tung. Den bliver tung, fordi den kommer til at fylde meget pladsmæssigt. Når den fylder meget, vil den være væsentligt længere tid om at indlæse, og det er aldrig godt. Bare tænk på, når du selv besøger en hjemmeside, der er længe om at indlæse. Så er du måske hurtigt videre, og dette risikerer du altså også i forhold til dine besøgende.

Sammenlagt kan disse tre råd få dig godt fra start, når din hjemmeside skal op at køre.

Tags: