+

3 ting du mangler til sommeren, som du ikke vidste, at du manglede

Sommer er i den grad kommet til Danmark og det er vi mange som er ganske taknemmelige for. Der er masser af sol, varme og glade dage. Alt er godt. Men har du nu husket det hele?

Selvom vi er mange der hvert år går og glæder os til sommer og føler os ganske forberedt, så kan det alligevel glippe med enkelte ting en gang imellem.

Her får du 3 ting som du kan komme til at mangle til sommer.

 

Is i massevis

Det lyder måske en smule fjollet, men noget af det vi aldrig tænker over, at vi kunne mangle om sommeren, er isterninger. Det er dog en af de ting, som vi kan ende med virkelig at få brug for.

Isterninger er fantastiske, da de både kan komme i drinks, på huden, i et fodbad eller nærmest hvor som helst. De er afkølende og helt fantastiske om sommeren.

Køb isterninger hos Isklart i massevis, så du er sikker på, at du ikke kommer til at mangle det igen lige foreløbigt. 

Det er enormt frustrerende først at finde ud af, at du virkelig mangler disse, når det er for sent. Det tager nemlig et godt stykke tid selv at lave dem, så sørg for at være på forkant og kontakt Isklart i stedet.  

Du kan købe alt fra cubed is, isterninger til knust is der er alt det du måtte mangle. 

 

Frem med solhatten!

Alt for mange af os tror, at fordi vi bruger nok med solcreme, så er det ikke nødvendigt med en solhat. Dette er ikke korrekt. En solhat er meget mere end noget der ”bare” skygger for solen.

Da den sørger for, at du undgår at få sol i øjnene, så risikerer du heller ikke at få de mange små rynker rundt om øjnene, som man kan få ved at knibe dem for meget sammen. 

Solhatten kan også være god, hvis du gerne vil være sikker på, at du ikke får kigget direkte op i solen, da den skygger for solen. 

Du bør aldrig droppe solhatten eller solcremen. Faktisk er en god kombination af disse den helt rette løsning. 

 

Aftersun også selvom du ikke er solskoldet

Vi er mange der i forvejen bruger aftersun, men det er oftest kun hvis vi er blevet solskoldede. Men det er bestemt en god idé at komme på huden, uanset hvad. Det er det fordi, at når du tager sol, så bliver din hud automatisk brændt. Der er ingen der siger, at den bliver forbrændt, men den vil stadigvæk mærke solens varme stråler, og det er altså hårdt for huden.

For at gøre det så nemt og behageligt for din hud som muligt, så sørg derfor altid at påføre aftersun efterfølgende. Det vil din hud takke dig for!

Tags: