+

3 ting du skal skrive på din bucket liste

Vi har alle nogle drømme og ønsker, som vi håber en dag bliver til en realitet. Nogle af disse tanker kan dog være en anelse flyvske, og netop derfor er det en god idé at skrive dem ned i en klassisk ”bucket list”. Hver gang du oplever noget som du har noteret ned, så kan du med fordel krydse af. Hvis du dog mangler noget inspiration til din liste, så kan du finde 3 gode bud lige her.

 

En fest med lidt af det hele

Der er ikke just noget særligt over at ville opleve en fest, for det har de fleste af os efterhånden prøvet. Men du kan sagtens ønske at opleve en speciel type fest. Har du f.eks. nogensinde været til et arrangement hvor der egentlig ikke er noget der mangler? 

Der er masser af god mad, godt selskab, genkendelig musik og ikke mindst en cocktailbar til fest. Her kan du få lige den drink du ønsker, og den er selvfølgelig lavet af fantastiske og dygtige bartendere som ved lige hvad de laver.

Denne type fest er helt sikkert noget du bør notere ned på din liste, for det er klart en oplevelse værd! Det er noget som du vil være rigtig glad for at have oplevet, og så er det altså heller ikke særlig tit, at vi oplever en så luksuriøs og spændende fest.

 

Bungy jump eller faldskærmsudspring

Måske har du allerede en af disse på din liste. Det er i hvert fald en ganske attraktiv aktivitet for mange. 

Men selvom det kan være spændende og anderledes, så er der mange der også synes, at det hurtigt kan blive ganske angstprovokerende, hvilket kan resultere i, at det ikke bliver gjort. 

Det handler i høj grad om at kunne vende frygten til en positiv oplevelse. 

Selvfølgelig er det en anelse skræmmende, men ikke desto mindre, så er det en oplevelse for livet, og du er garanteret et minde, som du altid vil kunne huske. 

 

Gør noget godt for dig selv uden at tænke over, hvad andre synes

Dette sidste bud er måske endda det sværeste. Det lyder måske ikke særlig svært, men det er det for rigtig mange mennesker. Vi er ofte gode til at være omhyggelige med hvad vi gør og hvorfor vi gør det, fordi vi hverken vil træde nogen over tæerne eller gøre noget, som en hel masse andre mennesker kan dømme os på.

Men faktum er, at det er enormt sundt at gøre noget godt for dig selv, uanset hvad andre syntes om det. For det handler jo i virkeligheden slet ikke om, hvad de mener. Hvis det er noget der gør dig glad, hvorfor skal deres mening så betyde så meget?

Dette bud kan være svært at udføre eller i hvert fald tage tid, men prøv at sætte det på din liste og se hvad der sker.

Tags: