+

Børnene elsker en træhytte i haven

Husker du din barndom? De særlige somre hos en morfar eller tante, der havde en fortryllet have med masser af hemmelige kroge og spændende ting og sager. Somre du ikke kan genleve, men som du kan prøve at genskabe for enten dine egne børn, eller de børn der kalder dig onkel, tante, bedstemor eller bedstefar. Du kan skabe fantastiske somre og minder ved først og fremmest at være en varm, gæstfri og kærlig person, men dernæst ved at have et spændende hjem, med en have man kan gå på opdagelse i. Læs mere her!

En hytte mellem træerne

Der er få ting, der kan danne rammen for en eventyrlig stemning, som en træhytte. En hytte dufter fantastisk, og dens lidt mindre format, gør den til et andet sted end huset. Et sted man som barn kan indtage til al slags leg og fantasi. Sæt et par gynger op ved siden af træhytten, og du har det helt perfekte hjørne til børnene. Vi lever i en tid, hvor børnenes opmærksomhed er suget hen mod skærme, så det er vigtigere end nogensinde, at inspirere til udeliv, og dens slags barndom, som vi har haft. Få tilbud på huse bygget i træ her!

Fiks og færdig

Man kan købe en færdigbygget træhytte med få klik på internettet. De er serieproduceret, hvilket holder prisen på dem nede. Kvaliteten er dog stadig glimrende, så haven bliver vitterligt forædlet, når man installerer en sådan moderne træhytte. En hytte er mere end bare et legehus, det kan også bruges til alskens opbevaring, spisning eller anden aktivitet, der involverer hele familien. Der er altså mange gode grunde til at undersøge træhyttens potentiale. Frem for alt kan det dog gøre haven til børnenes foretrukne sted, der hvor de går på opdagelse, dufter og sanser og bliver klogere på verden gennem leg, fantasi og sommerliv.

Tags: