+

Dyr i dit hus

Udover kæledyrene i dit hus, så er der med garanti også andre dyr i huset, som du bare ikke har bemærket. Især når du bor i hus, så er der med stor garanti både edderkopper, insekter og skadedyr, som man ikke har inviteret. Men de kommer ind gennem huller, sprækker og revner. De fleste dyr søger ind om sommeren, hvor vores døre og vinduer står åbne, og nogen ser vi komme ind, men andre opdager vi aldrig.

Hvilke dyr kommer ind?

Nu sidder du måske og bider dig i negle af spænding på, hvilke dyr der egentlig kommer ind i dit hus. Men bare tag det roligt, der er nogle dyr, som er i dit hus hele tiden. De er primært i de rum, hvor der er masser af fugt. Det kan være rum, der har fugtskader, men især badeværelset, hvor der er vådt og dampe efter vores bade. Her er der tale om sølvfiskene. At slip af med sølvfisk er ikke noget man bare lige gør. De er så små og smidige, hvor de kan gemme sig, hvor vi aldrig får fat i dem. Men det, man kan gøre for at minimere antallet af sølvfisk, er at man kan sørge for, at tørre op efter sig, når man har været i bad, så der ikke er unødvendigt meget fugt.

Men selvom vi ikke vil have det, så er der altså også edderkopper i vores hus. Især har vi den famøse og store husedderkoppen, som har fået sit navn, efter vores huse. Den lever nemlig hele sit liv inde i dit hus, og den er i din bolig lige nu et eller andet sted. Den er nemlig ekstrem god til at gemme sig, og de kan leve hele deres liv i vores hus, uden at vi bemærker dem.

Tags: