+

Interesseret i investeringer? Disse bøger kan du læse

Sidste år blev mange introduceret for investeringer, og dette skyldes mange forskellige ting. Hvis vi skulle give et bud på det, så var det måske fordi at danskerne blev tvunget ud i investeringer på grund af de negative renter, vi har. Derudover kunne det også være, at de ville med på vognen, da aktier og krypto steg ekstremt meget i løbet af året. Dette er blot spekulation fra vores side, men noget tyder på, at det ikke er helt forkert.

Bøger kan være meget gode at læse, hvis man har lidt ekstra tid. Men hvorfor ikke bruge den tid på at læse fornuftige bøger, hvor man lærer, hvordan man investerer – eller hvordan man skal tænke på investeringer. Står man uden “is i maven”, så er disse former for bøger de perfekte at læse. Læser man “Rich Dad, Poor Dad” af Robert K., så bliver man virkelig inspireret til at investere i aktiemarkedet og fast ejendom.

Sammenligner man de to ovenstående ting, så er det helt klart nemmest at komme ind på aktiemarkedet, da man ikke behøver at investere mange penge. Man skal betale lidt kurtage til platformene, men det er småting i forhold til transaktionsomkostningerne, man har, når man skal købe fast ejendom. Uanset hvilken form for investering du ønsker at foretage, så kan du finde meget god information på https://finansdoktor.dk/.

Man kan sagtens finde mange andre bøger om dette emne, men den ovenstående bør alle folk læse, da denne virkelig er en øjenåbner for mange. Herefter kan man eksempelvis læse “The Warren Buffett Way” af Robert G. Hagstrom eller andre lignende bøger. Warren Buffett er jo en meget kendt investor, der investerer på en helt bestemt måde, og han har formået at skabe en formue på grund af det. Mange følger ham, og han inspirerer også mange. De danske boghandlere og Saxo har mange af bøgerne på lager lige nu, så du kan sagtens bestille med det samme.

Tags: