+

Opnå bedre placeringer i søgemaskinerne

For at opnå bedre placeringer i søgemaskinerne så må du have styr på SEO (Søgemaskineoptimering). Her vil det være en fordel, at begynde med det mest basale som, seo-tekster, sidetitler, htags mv. Det er starten på hvordan du opnår bedre placeringer, der er megen mere endnu, og derfor vil det hjælpe med en god begynder guide til det CMS som din hjemmeside er bygget i. Sådan en kan du nemt finde på youtube, så du praktisk kan se hvordan du gør det forskellige. 

Succes med SEO

I korte træk så gælder det om at sørge for at brugerne der besøger din hjemmeside, de bliver glade for det indhold du har, så ikke de vælger at hoppe ud i søgeresultaterne og vælge en anden hjemmeside. Det aflæses af søgemaskinerne, og sker det for ofte så mister du placeringer. Her bør du undersøge nøje om hastighedsoptimering af dit CMS og de generelle best practice, der er om hastighedsoptimering. Ingen kan lide en langsom hjemmeside, der opfører sig mærkeligt. Det er selvom du måske oplever siden som fin, så er det ikke sikkert at det er det samme fra andre enheder. En hurtig velfungerende hjemmeside er god SEO. Test dit site på pagespeed insights som det der videresender en vurdering af din hjemmeside til google. 

Se JoneSEO’s firma for en dygtig seo konsulent

Kan du klare at lave SEO på egen hånd. 

Svaret er selvfølgelig ja, om du har råd til at fejle, kender du selv svaret på. Der kan være lang vej for succes med SEO for en der ingen erfaring har fra start. Søgemaskinerne m¨ler på flere hundrede parametre og derfor er der lige så meget at tage stilling til og drage sin erfaring af. Jo man kan lære af andres fejl, men da eksempelvis USA er et andet marked, med mange flere søgninger, så kan lærdom specielt om opbygning af en seo-tekst og søgeordsplanlægning være lidt skæv. 

 

Tags: