+

Står du og mangler ideer til gaver ?

Julen er en måned der kræver at du tænder lidt for din kreative side!

Når det kommer til december, så står man hver år med samme dilemma. Der skal findes spændende og lækre gaver til ens kære. Det er ikke lige nemt for alle. Nogle slås endda en del med det. 

Det er heller ikke alle der er lige nemme at købe gaver til. Mænd i særdeleshed kan være svære. De har ikke så mange ønsker, med mindre du regner en harley, speedbåd, alufælge eller nyt tv med på listen. Det er ønsker der kan være svære at opfylde. 

Når det så er sagt, så er de ikke helt så svære at finde noget til. Mænd har nemlig næsten altid en eller anden hobby. Det kan være han er sportsmand, det kan være han er gør-det-selv fan osv. Uanset hvad han går op i, så er ekstra udstyr og tilbehør altid noget de elsker. Mænd har det med aldrig må gå ned på udstyr. De køber typisk langt mere end de har brug for. Det er lidt samme princip som ved kvinder kontra taske, sko og tøj. 

Mænd er normalt også altid vild med en bestemt type alkohol. Det kan være han elsker whiskey, så er en flaske af dette en god gave. 

Hvad ønsker kvinder sig ?

Kvinder er godt til at lave ønskelister. Der er dog et par faldgruber man skal undgå. Ønsker de sig tøj så vær sikker på at du har styr på størrelsen. Det at give noget frækt lingeri er ikke et hit hvis det er 2 numre for stort. Ud over dette kan man dog tit blot følge ønskesedlen slavisk og købe det de gerne vil have. 

Vil du gerne gå lidt kreativ amok, så er selvforkælelse en god gave til en kvinde. En tur til hudpleje eller i spa er en vinder. Det kan også være en café tur eller tur i biffen med tøserne. 

Vil du gerne gå lidt til den frække side, så er sexlegetøj en ok gave at give. Det giver i sidste ende også bonus til dig selv. Sørg dog lige for at den ikke pakkes op, mens hele familien kigger på. Så er chancen nok større for at den ikke kommer i brug. 

Tags: