+

Træning du kan lave i naturen med og uden udstyr

Træning du kan lave i naturen med og uden udstyr

 

Det er generelt dejligt at få trænet, men hvis man kan kombinere det med en tur i naturen, så er det bare endnu bedre. I dette indlæg giver vi et indblik i forskellig træning man kan lave i naturen, vi kommer ind på træninger, hvor du skal bruge udstyr, og træninger hvor du ikke skal.

 

Landevejscykling

Hvis du kan lide at nyde det flade Danmark, så anbefaler vi, at du tager en tur på landevejen. Her kan det være en god idé at investere i en racercykel. Racercykler er nemlig lavet til formålet, og gør det mere behageligt at cykle en lang tur, fremfor hvis det er den gamle jernhest hjemme fra kælderen man hopper op på.

 

Cykling i skoven

Hvis du synes det er kedeligt at cykle på landevejen, og gerne vil udfordres på andre måder, så kan du tage en tur i skoven. Her skal du bruge en mountainbike, som er lavet til formålet. På en mountainbike er der bedre affjedring, og også bredere dæk, end der er på en racercykel. Den kan derfor bedre klare det hårde terræn, som man bliver mødt af i skoven.

 

En løbetur

Hvis man ikke kan lide at cykle, så kan man tage en løbetur. Her er det muligt at kombinere det som man vil. Hvis man vil løbe en tur langs landevejen, så kan man gøre det. Hvis man vil løbe en tur i skoven, så kan man gøre det, og hvis man vil noget helt tredje, så kan man gøre det.

Når man skal løbe, så er det blot vigtigt, at man ikke løber for langt første gang, og at man køber nogle gode løbesko, så man ikke overbelaster sine ben, eller får skader fra start.

 

En gåtur

Er man ikke helt i god nok form til at tage en løbetur, så anbefales det, at man tager en gåtur. Her kan man nemlig få motion, uden man belaster sin krop for meget. En gåtur kræver kun en flot natur og et par gode sko at gå i, og så er man godt stillet.

Tags: